Uniek roll-overconcept

De Wasstrook heeft de eerste roll-over wasinstallatie voor commercieel gebruik. Dit concept, dat gewoonlijk binnen een bedrijf de vloot netjes houdt, maakt heel wat troeven beschikbaar voor elke professioneel. De carwash voor camionettes bestaat uit:

  • eventuele voorwas (alles voorzien, zelf uit te voeren)
  • je camionette gewassen in 8 minuten met de roll-over
  • afsluiten met een spoeling en wax

Vlot bediend met je carwashabonnement

Als professional sluit je een abonnement af bij De Wasstrook. Het camerasysteem herkent de nummerplaten die jij geregistreerd hebt en de poort gaat automatisch voor je open. Je online account geeft je op elk moment een helder overzicht van je washistoriek.

De snelste weg naar een propere bestelwagen

Na nummerplaatherkenning gaat de poort open. Dan kan je binnenrijden. Een optionele voorwas doe je zelf, in de voorziene zone. Vervolgens rij je door tot aan het roll-oversysteem. Dat geeft een stopsignaal als je positie correct is voor de carwashbeurt. Je stapt uit en neemt plaats in de veiligheidszone, waar je op het touchscreen enkele veiligheidsvoorschriften bevestigt. De volautomatische installatie doet de rest.

Bestelwagen dat gewassen wordt in De Wasstrook in Wingene

Interessante combinatie van abonnementen

Heb je een professioneel abonnement en wil je onze wasstraat ook gebruiken voor je gezinswagen? Als zakelijke klant krijg je een interessant voordeel op je particulier abonnement. Dat is dubbel zoveel carwashplezier.

 

Roll-over carwash